Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Sikeresen kosárba tettél 1 darab terméket!
Afrikai harcsa serrano sonkában sütve

Afrikai harcsa serrano sonkában sütve

#Laktózmentes #Tavaszi #Vendégváró #Gluténmentes #Hirtelen sültek
hány főre 4 főre
elkészítették 0x elkészítették
1
Az asztalt paradicsomos tapenád elkészítésével kezdjünk. Tegyük bele a turmixgépbe a fekete olivabogyókat, az aszalt paradicsomot, a szardellafilét, a salottahagymát, a fokhagymát, a petrezselyemzöldet és a citromlevet, majd ízlés szerint kevés sót és olívaolajat adunk hozzá és összeturmixoljuk.
2
A harcsafilét felvágjuk 4 szeletre, majd füstölt sóval ízesítjük. A serrano sonka szeletekkel tekerjük körbe a harcsafilé szeleteket, ezután felmelegített serpenyőbe olívaolajat öntünk és megsütjük a szeleteket.
3
Tálalásnál az aszalt paradicsomos tapenádot rakunk az elkészült sonkában sült harcsafilére.
Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók

500 g szarvasi afrikai harcsa filé
4 ek fekete olívabogyó
3 db szardellafilé
1 gerezd fokhagyma
2 ek citromlé
olaj
4 szelet serrano sonka
4 db aszalt paradicsom
2 db salottahagyma
1 csokor petrezselyemzöld
füstölt só
kosárba megrendelem hozzá a halat