Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Sikeresen kosárba tettél 1 darab terméket!
Afrikai harcsa tortilla

Afrikai harcsa tortilla

hány főre 4 főre
elkészítették 0x elkészítették
1
Az afrikai harcsa tortillát a salsa elkészítésével kezdjük. A vörösbabot, a fekockázott paradicsomot, az újhagymát, az avokádót, a koriander zöldet aprítsuk össze és tegyük egy kis tálba, nyomjuk rá egy ½ lime levét, sózzuk picit, locsoljuk meg egy kevés olívaolajjal, majd alaposan keverjük össze.
2
Ezt követően a fűszeres majonézt készítsük el. A majonézbe nyomjunk bele egy gerezd fokhagymát, tegyünk bele egy kis chilit és locsoljuk meg fél lime levével.
3
Következő lépés a sörtészta elkészítése, amihez a lisztet keverjük össze a sütőporral, erős paprikával, sózzuk, borsozzuk, majd öntsük fel 300 ml sörrel.
4
A vékonyra szeletelt afrikai harcsa filé szeleteket sózzuk be alaposan, forgassuk meg őket lisztben, majd mártsuk bele őket a sörbundába és forró olajban süssük ki.
5
Ezután következhet a tortilla összeállítása. A tortilla lapokra helyezzük egy kis salsát, 1 szelet sörbundás harcsa szeletet és rakjunk rá egy picit a fűszeres majonézből is.
Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók

4 db tortilla lap
250 g szarvasi afrikai harcsa filé
1 konzerv vörösbab
1 db paradicsom
1 szál újhagyma
1 db avokádó
1 ek koriander zöld
1 db lime leve
olívaolaj
4 ek majonéz
1 gerezd fokhagyma
1 tk chili
125 g liszt
1 tk sütőpor
1/2 tk erős paprika
bors
300 ml sör
kosárba megrendelem hozzá a halat