Elfelejtetted a jelszavad?
Semmi gond! Írd be az e-mail címed a fiókod igazolásához.
Kérjük add meg az e-mail címedre ki küldött kódot.
Afrikai harcsafilé ázsiai pácban
#Vendégváró
2 főre
0x elkészítették
1
Először az ázsiai pácot készítsük el. Öntsük egy tálba a lime levet, a halszószt, a szójaszószt, a szezámolajat, a fokhagymát, a lereszelt gyömbért és a korianderzöldet, majd miután a szárított chili paprika is belekerült keverjük össze óvatosan.
2
A harcsafilét kockázzuk fel majd tegyük bele a pácba, jól forgassuk át benne, ½ órát marináljuk.
3
Ezután melegítsünk fel kevés olajat egy serpenyőben, majd helyezzük bele a harcsafilét.
4
Miután ropogósra sütöttük tálalás során locsoljuk meg egy kis lime-al a harcsafilét.