Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Sikeresen kosárba tettél 1 darab terméket!
Afrikai harcsafilé ázsiai pácban

Afrikai harcsafilé ázsiai pácban

#Vendégváró
hány főre 2 főre
elkészítették 0x elkészítették
1
Először az ázsiai pácot készítsük el. Öntsük egy tálba a lime levet, a halszószt, a szójaszószt, a szezámolajat, a fokhagymát, a lereszelt gyömbért és a korianderzöldet, majd miután a szárított chili paprika is belekerült keverjük össze óvatosan.
2
A harcsafilét kockázzuk fel majd tegyük bele a pácba, jól forgassuk át benne, ½ órát marináljuk.
3
Ezután melegítsünk fel kevés olajat egy serpenyőben, majd helyezzük bele a harcsafilét.
4
Miután ropogósra sütöttük tálalás során locsoljuk meg egy kis lime-al a harcsafilét.
Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók

1/2 lime leve
1 ek thai halszósz
3 ek szójaszósz
1 ek szezámolaj
1 gerezd fokhagyma
2 cm gyömbér
1 ek koriander zöld
1 db szárított chili paprika
500 g szarvasi afrikai harcsa filé
olaj a sütéshez
kosárba megrendelem hozzá a halat