Elfelejtetted a jelszavad?
Semmi gond! Írd be az e-mail címed a fiókod igazolásához.
Kérjük add meg az e-mail címedre ki küldött kódot.
Fehérborban párolt harcsa
#Párolt#Vendégváró#Ünnepi
4 főre
2x elkészítették
1
A harcsát 4 szeletre vágjuk, ízlés szerint sóval ízesítjük.
2
Vajat melegítünk egy lábosban, amihez hozzáadjuk az apróra vágott salottahagymát, majd a fehérbort hozzáöntjük. Ezután további egy pohár vizet adunk hozzá, borsot, a fokhagymát és 2 babérlevelet, majd néhány ág kaprot.
3
Ezután belerakjuk a harcsafilé szeleteket, fedőt teszünk rá és 12 percig főzzük forráspont alatt. A filéket félretesszük, majd a leszűrjük a levet.
4
Ezután ismét vajat melegítünk a lábosban amihez hozzáadjuk a lisztet, majd merőkanállal ízlés szerint, lehetőleg majdnem az összes megmaradt levet hozzáadjuk és elkeverjük, ezután 1 ek kaprot rakunk bele.