Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Sikeresen kosárba tettél 1 darab terméket!
Füstölt harcsa parajos gnocchival

Füstölt harcsa parajos gnocchival

#Egytál
hány főre 4 főre
elkészítették 2x elkészítették
1
A gnocchit forrásban lévő vízbe tesszük és félig megfőzzük. A füstölt harcsát felkockázzuk és serpenyőben olívaolajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gnocchit és további egy percig kevergetés mellett pirítjuk.
2
Beleöntjük a tejszínt a fehérbort és a citrom levét belefacsarjuk arra ügyelve, hogy a magok ne kerüljenek az ételbe. 2-3 percig pároljuk és hozzátesszük a megmosott parajleveleket, még egyszer átforraljuk és forrón tálaljuk.
3
A receptet köszönjük Chlebik Józsefnek, a hajdúszoboszlói Mirage étterem chefjének.
Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók

60 dkg füstölt szarvasi afrikai harcsa filé
2 dl főzőtejszín
50 dkg parajlevél
citrom
50 dkg gnocchi
1 dl fehérbor
olívaolaj
kosárba megrendelem hozzá a halat