Elfelejtetted a jelszavad?
Semmi gond! Írd be az e-mail címed a fiókod igazolásához.
Kérjük add meg az e-mail címedre ki küldött kódot.
Füstölt harcsa parajos gnocchival
#Egytál
4 főre
2x elkészítették
1
A gnocchit forrásban lévő vízbe tesszük és félig megfőzzük. A füstölt harcsát felkockázzuk és serpenyőben olívaolajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gnocchit és további egy percig kevergetés mellett pirítjuk.
2
Beleöntjük a tejszínt a fehérbort és a citrom levét belefacsarjuk arra ügyelve, hogy a magok ne kerüljenek az ételbe. 2-3 percig pároljuk és hozzátesszük a megmosott parajleveleket, még egyszer átforraljuk és forrón tálaljuk.
3
A receptet köszönjük Chlebik Józsefnek, a hajdúszoboszlói Mirage étterem chefjének.