Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Sikeresen kosárba tettél 1 darab terméket!
Füstölt harcsafilé almás zellersalátával

Füstölt harcsafilé almás zellersalátával

hány főre 2 főre
elkészítették 0x elkészítették
1
A füstölt harcsafilét két ujjnyi szeletekre vágjuk és bőrét lehúzzuk.
2
Az almát meghámozzuk, és vékony csíkokra vágjuk.
3
Az angol zellert kierezzük, és ugyanolyan csíkokra vágjuk, mint az almát.
4
Összekeverjük a tartármártással a zellert és az almát, a halszeletekkel tálaljuk, dióolajjal meglocsoljuk.
Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók

30 dkg füstölt szarvasi afrikai harcsa filé
2 szál angol zeller
1 db alma
dióolaj
tartármártás
kosárba megrendelem hozzá a halat