Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Sikeresen kosárba tettél 1 darab terméket!
Füstölt harcsafilé sütőtök zselével, rozmaringos burgonyával

Füstölt harcsafilé sütőtök zselével, rozmaringos burgonyával

#Őszi #Ünnepi #Vendégváró
hány főre 4 főre
elkészítették 0x elkészítették
1
A halszeleteket 15dgk-os szeletekre vágjuk.
2
A sütőtököt félbevágjuk, kimagozzuk és 180-fokos sütőben 40 percig sütjük. Kihűtjük, a húsát átpasszírozzuk hozzáöntjük a fehérbort és a zselatint és felforraljuk. Egy tálcára kiöntjük és hagyjuk kihűlni.
3
A burgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk és leforrázzuk. Egy serpenyőben vajat hevítünk beletesszük a burgonyát és a rozmaringot és megpirítjuk.
4
A halszeleteket forró serpenyőben hirtelen lepirítjuk. A sütőtök addigra megköt kb. 2cm széles csíkot vágunk belőle rátálaljuk a halszeletet és mellé pedig a pirított burgonyát.
5
A receptet köszönjük Chlebik Józsefnek, a hajdúszoboszlói Mirage étterem chefjének.
Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók

60 dkg füstölt szarvasi afrikai harcsa filé
50 dkg sütőtök
1 dl száraz fehérbor
rozmaring
50 dkg burgonya
vaj
zselatin
kosárba megrendelem hozzá a halat