Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Sikeresen kosárba tettél 1 darab terméket!
Füstölt harcsafilé szilvachutneyval

Füstölt harcsafilé szilvachutneyval

hány főre 2 főre
elkészítették 1x elkészítették
1
A cukrot karamellizáljuk, hozzátesszük a nagyobb cikkekre vágott szilvát és a többi hozzávalót kb. 30-40 percig főzzük majd összeturmixoljuk és hagyjuk kihűlni.
2
A halat felszeleteljük a szilvachutneyval és friss gyümölcsökkel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók

30 dkg füstölt szarvasi afrikai harcsa filé
50 dkg magozott szilva
1 kis fej vöröshagyma
1 dl száraz fehérbor
olívaolaj
chili
gyömbér
cukor
friss gyümölcs
kosárba megrendelem hozzá a halat