Elfelejtetted a jelszavad?
Semmi gond! Írd be az e-mail címed a fiókod igazolásához.
Kérjük add meg az e-mail címedre ki küldött kódot.
Füstölt harcsapogácsa
2 főre
0x elkészítették
1
Először a szószt készítsük el. Keverjük össze alaposan egy kistányérban a majonézt, a kapribogyót, a szardellafilét, a citromlevet és a citromhéjat.
2
Egy másik tálban a krumplit összetörjük, hozzáadunk a tojást és a petrezselyemzöldet, illetve az újhagymát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük.
3
A füstölt harcsafilét kézzel apró darabokra szedjük, majd hozzáadjuk a burgonyához, elkeverjük. Kézzel kis pogácsákat formázunk.
4
A harcsapogácsákat lisztben megforgatjuk, majd kevés zsíron megsütjük.
5
A pogácsákat spenótágyon tálaljuk, majd tetszőleges mennyiségű szószt öntünk rá.