Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Sikeresen kosárba tettél 1 darab terméket!
Füstölt harcsapogácsa

Füstölt harcsapogácsa

hány főre 2 főre
elkészítették 0x elkészítették
1
Először a szószt készítsük el. Keverjük össze alaposan egy kistányérban a majonézt, a kapribogyót, a szardellafilét, a citromlevet és a citromhéjat.
2
Egy másik tálban a krumplit összetörjük, hozzáadunk a tojást és a petrezselyemzöldet, illetve az újhagymát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük.
3
A füstölt harcsafilét kézzel apró darabokra szedjük, majd hozzáadjuk a burgonyához, elkeverjük. Kézzel kis pogácsákat formázunk.
4
A harcsapogácsákat lisztben megforgatjuk, majd kevés zsíron megsütjük.
5
A pogácsákat spenótágyon tálaljuk, majd tetszőleges mennyiségű szószt öntünk rá.
Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók

150 ml majonéz
4-5 szem kapribogyó
2 db szardellafilé
1/2 dl citromlé
1 tk citromhéj
500 g burgonya
1 db tojás
1 csokor petrezselyemzöld
2 szál újhagyma
bors
1 db füstölt szarvasi afrikai harcsa filé
olívaolaj
liszt
spenót
kosárba megrendelem hozzá a halat