Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Sikeresen kosárba tettél 1 darab terméket!
Gombás harcsapaprikás

Gombás harcsapaprikás

#Gluténmentes #Ünnepi #Vendégváró #Egytál
hány főre 4 főre
elkészítették 0x elkészítették
1
Kockázzuk fel a harcsafilét, sózzuk meg tetszés szerint majd szórjunk rá egy kevés lisztet.
2
Kevés olajon süssük meg a harcsafilé kockákat, majd tegyük félre.
3
Egy másik edénybe az apróra kockázott füstölt szalonnát elkezdjük sütni, majd szedjük ki.
4
A zsírban dinszteljük meg az apróra szelt vöröshagymát, majd adjuk hozzá szeletelt vegyes gombát, keverjük jól össze és főzzük 20 percig. Ezután ízesítsük fűszerpaprikával és füstölt paprikával és öntsünk hozzá egy pohár vizet.
5
Adjuk hozzá a harcsafiléket, ismét jól keverjük össze, majd fedő alatt további 10 percig főzzük.
6
Ezután egy kevés levet öntsünk a tejfölhöz, jól keverjük el, majd az egészet öntsük a levesbe, jól keverjük meg, majd tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók

300 g szarvasi afrikai harcsa filé
1 fej vöröshagyma
2 ek fűszerpaprika
1 pohár víz
petrezselyemzöld
liszt
80 g füstölt szalonna
300 g szeletelt vegyes gomba
füstölt paprika
200 ml tejföl
kosárba megrendelem hozzá a halat