Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Sikeresen kosárba tettél 1 darab terméket!
Harcsaburger

Harcsaburger

#Vendégváró #Laktózmentes #Nyári #Grill receptek
hány főre 4 főre
elkészítették 0x elkészítették
1
Daraboljuk fel az afrikai harcsafilét, majd turmixgépben aprítsuk tovább. Adjuk hozzá a zsemlemorzsát, a megdinsztelt vöröshagymát, a kapribogyót, a reszelt fokhagymát, a petrezselyemzöldet, aszalt paradicsomot és a tojást. Keverjük össze, majd sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
2
A majonézhez adjuk hozzá a csemegeuborkát, majd egy kevés citromhéjat reszeljünk rá. Ezután jól keverjük össze.
3
Melegítsünk olajat egy serpenyőbe és pirítsuk meg rajta a hamburger bucit.
4
Formázzunk tenyérnyi húspogácsákat, majd forgassuk meg a nagyszemű zsemlemorzsában és süssük meg az olajon.
5
A buci aljára kenjük a majonézes szószunkat, rakjunk rá egy salátalevelet, a húspogácsát, majd paradicsomot. A buci tetejére szintén kenjünk egy kevés szósz.
Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók

500 g szarvasi afrikai harcsa filé
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma lereszelve
2 db aszalt paradicsom
4 ek majonéz
2 db hamburger buci
paradicsom
bors
4 ek zsemlemorzsa
1 ek kapribogyó
3 ek petrezselyemzöld
1 db tojás
2 db csemegeuborka
salátalevél
citromhéj
kosárba megrendelem hozzá a halat