Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Sikeresen kosárba tettél 1 darab terméket!
Harcsafasírt

Harcsafasírt

#Vendégváró #Olajban sült
hány főre 4 főre
elkészítették 1x elkészítették
1
A szikkadt zsemléket tépkedjük kis darabokra, majd öntsük hozzá a tejet.
2
A harcsafilét vágjuk apró darabokra és daráljuk le. A ledarált húshoz hozzáadjuk a fűszerpaprikát, a petrezselyemzöldet, a megpirított vöröshagymát, fokhagymát, a kaprot sót és a borsot, majd végül a beáztatott zsemle darabokat. Keverjük össze jó alaposan.
3
Hevítsünk olajat egy serpenyőben. Közben gyúrjuk fasírt formára a húst, ezután pedig forgassuk meg zsemlemorzsában és tegyük az olajba sülni.
Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók

300 g szarvasi afrikai harcsa filé
1 pohár tej
1 ek petrezselyemzöld
1 gerezd fokhagyma
1 csipetnyi
1 csipetnyi bors
zsemlemorzsa
2 db szikkadt zsemle
2 tk fűszerpaprika
1 db közepes hagyma megpirítva
1 ek kapor
olaj a sütéshez
kosárba megrendelem hozzá a halat