Elfelejtetted a jelszavad?
Semmi gond! Írd be az e-mail címed a fiókod igazolásához.
Kérjük add meg az e-mail címedre ki küldött kódot.
Harcsafasírt
#Vendégváró#Olajban sült
4 főre
1x elkészítették
1
A szikkadt zsemléket tépkedjük kis darabokra, majd öntsük hozzá a tejet.
2
A harcsafilét vágjuk apró darabokra és daráljuk le. A ledarált húshoz hozzáadjuk a fűszerpaprikát, a petrezselyemzöldet, a megpirított vöröshagymát, fokhagymát, a kaprot sót és a borsot, majd végül a beáztatott zsemle darabokat. Keverjük össze jó alaposan.
3
Hevítsünk olajat egy serpenyőben. Közben gyúrjuk fasírt formára a húst, ezután pedig forgassuk meg zsemlemorzsában és tegyük az olajba sülni.