Elfelejtetted a jelszavad?
Semmi gond! Írd be az e-mail címed a fiókod igazolásához.
Kérjük add meg az e-mail címedre ki küldött kódot.
Harcsarétes kapros, paprikás mártással
#Laktózmentes#Ünnepi#Téli
4 főre
0x elkészítették
1
A szalonnát felkockázzuk, és zsírjára pirítjuk.
2
A szegfűszeget és a fahéjat egy mozsárban összezúzzuk, és kicsit megpirítjuk, vigyázva, hogy meg ne égjen. Hozzáadjuk az előzőleg átmosott savanyú káposztát és a vékony csíkokra vágott zöldségeket.
3
Félpuhára pirítjuk, és beletesszük a kisebb kockára vágott harcsahúst. További 5-8 percig pirítjuk, amíg a levét el nem fövi. A vajastésztát kb. egy milliméter vastagra nyújtjuk, és beletöltjük a harcsás tölteléket. Feltekerjük, a tetejét megkenjük egy tojássárgájával, és 180 °C fokos sütőben 40 percig sütjük. Kapros, paprikás mártással tálaljuk.
4
A receptet köszönjük Chlebik Józsefnek, a hajdúszoboszlói Mirage étterem chefjének.