Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Sikeresen kosárba tettél 1 darab terméket!
Harcsarétes kapros, paprikás mártással

Harcsarétes kapros, paprikás mártással

#Laktózmentes #Ünnepi #Téli
hány főre 4 főre
elkészítették 0x elkészítették
1
A szalonnát felkockázzuk, és zsírjára pirítjuk.
2
A szegfűszeget és a fahéjat egy mozsárban összezúzzuk, és kicsit megpirítjuk, vigyázva, hogy meg ne égjen. Hozzáadjuk az előzőleg átmosott savanyú káposztát és a vékony csíkokra vágott zöldségeket.
3
Félpuhára pirítjuk, és beletesszük a kisebb kockára vágott harcsahúst. További 5-8 percig pirítjuk, amíg a levét el nem fövi. A vajastésztát kb. egy milliméter vastagra nyújtjuk, és beletöltjük a harcsás tölteléket. Feltekerjük, a tetejét megkenjük egy tojássárgájával, és 180 °C fokos sütőben 40 percig sütjük. Kapros, paprikás mártással tálaljuk.
4
A receptet köszönjük Chlebik Józsefnek, a hajdúszoboszlói Mirage étterem chefjének.
Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók

50 dkg szarvasi afrikai harcsa filé
15 dkg közepes cukkini
20 dkg füstölt szalonna
szegfűszeg
őrölt fehérbors
1 db tojás
50 dkg savanyú apró káposzta
15 dkg kaliforniai paprika
egész fahéj
80 dkg vajas tészta
kosárba megrendelem hozzá a halat