Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Sikeresen kosárba tettél 1 darab terméket!
Harcsás káposzta

Harcsás káposzta

#Gluténmentes #Ünnepi #Téli #Egytál
hány főre 4 főre
elkészítették 0x elkészítették
1
Kockázzuk fel a harcsafilét, majd egy rakjuk egy külön tálba. Adjuk hozzá az olajat, a fokhagymát és a pirospaprikát, sózzuk meg majd keverjük jól össze.
2
A füstölt szalonnát egy lábosban hevítsük fel, ezután nagy részét szedjük ki, majd dinszteljük meg benne a vöröshagymát, majd a fokhagymát.
3
Ezután keverjük hozzá a leöblített savanyú káposztát. Szórjuk meg pirospaprikával, borssal és babérlevéllel. Öntsük fel egy pohár vízzel és sózzuk meg, majd 30 percig főzzük.
4
Ezt követően hozzáadjuk a harcsafiléket, majd további 10 percig főzzük. Tálalás során tejföllel és finomra vágott kaporral érdemes ízesíteni.
Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók

300 g szarvasi afrikai harcsa filé
3 gerezd fokhagyma
1 db vöröshagyma apróra vágva
2 ek fűszerpaprika
3 db babérlevél
3 ek olaj
80 g füstölt szalonna
600 g leöblített savanyú káposzta
6 szem bors
1 pohár víz
kosárba megrendelem hozzá a halat