Elfelejtetted a jelszavad?
Semmi gond! Írd be az e-mail címed a fiókod igazolásához.
Kérjük add meg az e-mail címedre ki küldött kódot.
Harcsás káposzta
#Gluténmentes#Ünnepi#Téli#Egytál
4 főre
0x elkészítették
1
Kockázzuk fel a harcsafilét, majd egy rakjuk egy külön tálba. Adjuk hozzá az olajat, a fokhagymát és a pirospaprikát, sózzuk meg majd keverjük jól össze.
2
A füstölt szalonnát egy lábosban hevítsük fel, ezután nagy részét szedjük ki, majd dinszteljük meg benne a vöröshagymát, majd a fokhagymát.
3
Ezután keverjük hozzá a leöblített savanyú káposztát. Szórjuk meg pirospaprikával, borssal és babérlevéllel. Öntsük fel egy pohár vízzel és sózzuk meg, majd 30 percig főzzük.
4
Ezt követően hozzáadjuk a harcsafiléket, majd további 10 percig főzzük. Tálalás során tejföllel és finomra vágott kaporral érdemes ízesíteni.