Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Sikeresen kosárba tettél 1 darab terméket!
Harcsaszelet mogyorós chilis kéregben

Harcsaszelet mogyorós chilis kéregben

#Olajban sült #Gluténmentes #Laktózmentes #Nyári #Tavaszi
hány főre 4 főre
elkészítették 0x elkészítették
1
Egy kis tálba tegyük bele a felaprított mangót, az uborkát, a korianderzöldet, az újhagymát, egy kevés chilit és szójaszószt, majd ½ lime levével bolondítsuk meg. Keverjük össze és a végén öntsünk rá olívaolajat.
2
Törjük össze a földimogyorót, adjunk hozzá chilit és korianderzöldet, majd öntsük ki egy tányérba.
3
A harcsafilét szeleteljük fel, a filéket a felvert tojásba mártsuk, majd a mogyorós chilis korianderzöldes mixünkbe, ezután felhevített olajon süssük ki.
4
A kész filékre halmozzuk rá az elkészített mangós salátát, majd zöld salátalevél ágyon tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók

szarvasi afrikai harcsa filé
1 db kígyóuborka
1 szál újhagyma
szójaszósz
olívaolaj
2 db tojás
1 db érett mangó
1 kis csokor korianderzöld
chili
½ db lime leve
150 g pörköletlen földimogyoró
kosárba megrendelem hozzá a halat