Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Sikeresen kosárba tettél 1 darab terméket!
Korhely halászlé

Korhely halászlé

#Ünnepi #Téli #Laktózmentes #Leves
hány főre 4 főre
elkészítették 0x elkészítették
1
A harcsafilét felvágjuk és sóval ízesítjük. Egy lábasban zsírt hevítünk és hozzáadjuk a vöröshagymát.
2
Ezután a fehérborral nyakon öntjük, majd belerakjuk az apróhalat.
3
Babérlevél, petrezselyemgyökér, sárgarépa és szárított tárkony is kerül bele. Borsozzuk, majd fokhagymát rakunk bele és egy liter vízzel öntjük fel az egészet. 40 percig főzzük, majd átpasszírozzuk.
4
Ezután a harcsafiléket belerakjuk a lébe és hozzáadjuk a citromlevet és a tejfölt, 10 percig főzzük. Tálalás során petrezselyemzölddel ízesítjük.
Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók

250 g szarvasi afrikai harcsa filé
1 db vöröshagyma
500 g apróhal
2 szál petrezselyemzöld
2 tk szárított tárkony
1 l víz
2 ek tejföl
1 ek zsír
200 ml fehérbor
5 db babérlevél
2 db sárgarépa
1 gerezd fokhagyma
½ db citromlé
bors
kosárba megrendelem hozzá a halat