Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Sikeresen kosárba tettél 1 darab terméket!
Naranccsal töltött afrikai harcsa filé, tökmagolajos póré salátával

Naranccsal töltött afrikai harcsa filé, tökmagolajos póré salátával

#Laktózmentes #Gluténmentes #Ünnepi #Téli
hány főre 4 főre
elkészítették 0x elkészítették
1
A narancsot hámozzuk meg. Vágjuk őket 6-6 egyforma cikkre és csavarjuk a sonkába.
2
Az afrikai harcsa filéket vágjuk olyan vastag szeletekre, mint a narancs cikkek hossza. Vágjunk nyílást minden filébe és töltsük bele a speck sonkás narancs szeleteket. Hevített zsiradékon süssük jól át.
3
A póréhagymát vágjuk karikákra, majd sózzuk meg enyhén. Rendezzük el a tányéron a zöldségeket szórjuk meg tökmaggal, majd locsoljuk meg némi tökmagolajjal. Tálaláskor a salátára helyezett töltött afrikai harcsát néhány csepp balzsamecettel kevert mézzel ízesítsük.
4
A receptet köszönjük Stiller Tamásnak, a chef a családban szerzőjének.
Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók

1 kg szarvasi afrikai harcsa filé
12 szelet speck sonka
póréhagyma
tökmagolaj
2 db narancs
rukkola
tökmag
balzsamecetes méz
kosárba megrendelem hozzá a halat