Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Sikeresen kosárba tettél 1 darab terméket!
Rakott harcsa ahogy mi szeretjük

Rakott harcsa ahogy mi szeretjük

#Egytál #Sütőben sült #Vendégváró
hány főre 4 főre
elkészítették 1x elkészítették
1
Az afrikai harcsát vágjuk 4 szeletbe és tekerjünk köréjük bacon szalonnát. Fektessük őket kerámia sütőtálba.
2
A répát és a póréhagymát megtisztítjuk, majd karikákra vágjuk. Hevítsünk 2 evőkanál vajat egy serpenyőben és futtassuk meg benne a zöldséget. Fűszerezzük curry porral, majd öntsük a baconos harcsa tetejére.
3
Oszlassuk el rajta a tejfölt, végül jöhet a rengeteg sajt. 160-170 °C fokra hevített sütőben süssük, míg a sajt meg nem pirul, majd vajas burgonyával tálaljuk.
4
A receptet köszönjük Stiller Tamásnak, a chef a családban szerzőjének.
Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók

80 dkg szarvasi afrikai harcsa filé
20 dkg sajt
1 db póréhagyma
curry por
10 szelet bacon
1 pohár tejföl
2 gerezd fokhagyma
vaj
kosárba megrendelem hozzá a halat