Elfelejtetted a jelszavad?
Semmi gond! Írd be az e-mail címed a fiókod igazolásához.
Kérjük add meg az e-mail címedre ki küldött kódot.
Rakott harcsa ahogy mi szeretjük
#Egytál#Sütőben sült#Vendégváró
4 főre
1x elkészítették
1
Az afrikai harcsát vágjuk 4 szeletbe és tekerjünk köréjük bacon szalonnát. Fektessük őket kerámia sütőtálba.
2
A répát és a póréhagymát megtisztítjuk, majd karikákra vágjuk. Hevítsünk 2 evőkanál vajat egy serpenyőben és futtassuk meg benne a zöldséget. Fűszerezzük curry porral, majd öntsük a baconos harcsa tetejére.
3
Oszlassuk el rajta a tejfölt, végül jöhet a rengeteg sajt. 160-170 °C fokra hevített sütőben süssük, míg a sajt meg nem pirul, majd vajas burgonyával tálaljuk.
4
A receptet köszönjük Stiller Tamásnak, a chef a családban szerzőjének.