Rendelés leadás folyamatban...

A weboldal használatával elfogadod a mi
cookie kezelésünket!

Sikeresen kosárba tettél 1 darab terméket!
Sajtos kijevi harcsa

Sajtos kijevi harcsa

#Sütőben sült
hány főre 4 főre
elkészítették 1x elkészítették
1
Az elkészítés egyszerű és nagyszerű. Fűszervajat csinálunk, és azzal töltjük meg a vékony szeletre vágott harcsát. De! Sok receptből kimarad az a technikai rész, hogy az elkészült fűszervajat (fűszerekkel, citrommal kikevert olvadt vaj) a húsba töltés előtt le kell fagyasztani.
2
Ezt úgy a legegyszerűbb betölteni, hogy egy habzsákba vagy zacskóba tesszük a fűszervajat. A sarkára egy kisujjnyi nyílást vágunk, és azon keresztül nyomjuk ki a vajat vékony hengerekként, majd a fagyasztóba tesszük a hengereket. Fagyottan könnyebb tölteni és nem olvad fel olyan gyorsan sütés közben. A vaj köré szeletelt sajtot vagy sonkát is lehet tekerni. Ha ezzel megvagyunk, mehet a panírba. Kevés olajjal lespricceljük a halakat, majd 180 °C fokos sütőben készre sütjük.
3
A receptet köszönjük Stiller Tamásnak, a chef a családban szerzőjének.
Jó étvágyat kívánunk!

Hozzávalók

1 kg szarvasi afrikai harcsa filé
1 csokor petrezselyemzöld
zsemlemorzsa
tojás
liszt
150 gram vaj
4 szelet füstölt sajt
őrölt fehérbors
kosárba megrendelem hozzá a halat