Elfelejtetted a jelszavad?
Semmi gond! Írd be az e-mail címed a fiókod igazolásához.
Kérjük add meg az e-mail címedre ki küldött kódot.
Szarvasi afrikai harcsa Wellington módra
#Sütőben sült#Laktózmentes#Vendégváró#Ünnepi
4 főre
0x elkészítették
1
A harcsát süssük elő. A gombát vágjuk apróra, majd kakukkfűvel pároljuk meg. Aprító gépben pépesítsük.
2
A spenót leveleket pár másodpercre dobjuk egy kevés vajra.
3
A leveles tésztát hajtsuk ki, és a közepére ágyazzunk meg a spenót levelek felével a harcsának. Fedjük le a sonka szeletekkel, és kanalazzunk rá a gombapép felét, majd fektessük rá az elősütött halat. Ezután a gombapép másik fele, és ezzel együtt fedjük be a sonkával.
4
Végül a maradék spenót levelek, aztán az egészre hajtsuk rá a leveles tészta széleit. Fordítsuk a hajtásra a batyut, majd kenjük meg tojással. 200°C-on 20 percig süssük.
5
Daraboljuk fel a friss ananászt, majd vajon rózsaborssal fűszerezve fél-fél percig süssük a szeletek vagy csíkok oldalait.
6
A receptet köszönjük Stiller Tamásnak, a chef a családban szerzőjének.